Cserealkatrész raktárról, akár azonnal
Egyedülálló support hardvereinkre

Használt vagy új szervert/hardvert válasszunk?

Az iHardware egyaránt kínál új és használt szervereket és más hardvereszközöket, pl. storage-okat, switcheket és más hálózati eszközöket, szerveralkatrészeket.

Így nálunk akár új, akár használt szervereket, illetve hardvert vásárolhat. Kínálunk új hardvereket is, használt bővítőelemekkel, pl. processzorokkal, valamint használt szervereket új alkatrészekkel, pl. tipikusan diszkeket, SSD-ket csak újakat forgalmazunk.

Gyakran nem könnyű dönteni, hogy használt vagy új eszközt szerezzünk be. E döntésében az iHardware szakemberei készséggel segítik munkáját, kérjük forduljon hozzánk bizalommal.

Használt eszközökből véleményünk szerint csak kifogástalan, még viszonylag új, mindenképpen még korszerű, gazdaságosan üzemeltethető eszközöket érdemes csak beszerezni. Viszont gyakran használt szervert vagy más hardvereszközt rendkívül kedvező áron lehet használtan vásárolni.

Használt eszközöknél fontos kérdés, hogy meddig nyújt a forgalmazó hozzájuk hardveralkatrészeket és bővítő eszközöket, az iHardware legtöbb használt szerverhez és más eszközhöz 5, 6 vagy még több évig biztosítani fog alkatrészt és bővítési lehetőséget.

Fontos kérdés az esetek jelentős hányadában, pl. szerverek datacenterben történő hosztolása esetén az energiahatékonyság. Az iHardware legtöbb használt szervere már energiatakarékos modell és konfiguráció, de készséggel tudjuk tájékoztatni, hogy milyen fogyasztásra számíthat adott szervertípusnál, illetve szerverkonfigurációnál.